Aangeboden : Aanbod van zeer ernstige lening Vraagprijs 0000 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : mickeygovaerts op 2014-02-20
Woonachtig in : Vinkem - Oost-Vlaanderen - België
Telefoonnummer : 0496625176
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 425
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Hi, Mijnheer & Mevrouw,
Het is met een reëel plezier dat ik u wil helpen. Ik me noem de Heer Mickey Govaerts Directreur Algemeen van het Instituut van Financiën. Dit bericht richt zich tot de particulieren, de armen, of al degenen die in de behoefte aan een bijzondere lening voor hun verschillende lasten zijn (Lening voor huurprijs, schulden, aankoop van voertuig, huur van appartement, Sanering, investering in een onderneming). Waar bent u verboden bank of uw dossier werd aan de bank verworpen. Enz… Ik beschik over een kapitaal dat zal dienen om bijzondere leningen aan kort toe te staan en aangezien lange termijn die van 2000 euro tot 10.000.000 euro aan alle ernstige, eerlijke personen en een goede moraal die van deze lening 3% van belang het geleende jaar volgens het bedrag wil, want bijzonder zijn ik de wet op de slijtage niet wil overtreden gaat. U kunt op 5 op zijn 25 jaar maximaal volgens het geleende bedrag terugbetalen. Het is aan u te zien om voor de maandelijkse afbetalingen. Ik heb me in deze zaak verplicht teneinde te hulp te komen hoogstens armen of tot personen die behoefte aan een slag van leggen hebben. Maar het hoofddoel is de armoede te verminderen. Brengt het over wordt gewaarborgd door een bank voor de veiligheid van de transactie. Gelieve het bedrag van uw vraag en opvolging van zijn duur te geven. Contact opgenomen ik per mail die de volgende is: mickeygovaerts@gmail.com

SMS "HANDELSAANBOD 11805" naar 3460 (€ 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5243 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!