Aangeboden : Yoni & healing massage Vraagprijs 60 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : yoi massage voor vrouwen op 2015-05-29
Woonachtig in : gent - Oost-Vlaanderen - Belgi�
Telefoonnummer : +32468256141
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 493
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
yoni - Healing massage voor vrouwen

\" massages worden gegeven door een ervaren en professionele masseur die respect voor de cliënt voorop stelt en ALTIJD de wensen van de cliënt respecteert !!

het geven van een yoni massage is niet een die zomaar door iedere masseur / Masseuse kan worden gedaan en hier is ervaring en gevoel voor vereist, kennis van de vrouwelijke anatomie en masseren met gevoel en de juiste energie resulteert in een sessie met nooit eerder ervaren gevoelens.

veel masseurs weten niet hoe ze moeten omgaan en stap voor stap inspelen op het vrouwelijk lichaam, dit is juist waar wij ons in verdiept hebben en u daarom een diepgaande sensuele massage kunnen bieden.

Yoni Therapie is een zeer specifieke massagevorm waar massage en praten perfect samengaan. Niet alleen praten met elkaar, maar ook praten en vooral luisteren naar je eigen lichaam. Enkele uren achtereen ben jij en jij alleen het middelpunt. Met mijn hulp ga je opnieuw - of misschien wel voor het eerst - kennismaken met je eigen lichaam en gevoelens. De sessies zijn zeer intens en de effecten ervan zinderen nog dagenlang in je lichaam door. Je hoeft, nee je màg tijdens deze sessies niets anders doen dan genieten, er wordt niets van je verlangd, je hoeft niks terug te geven.... ervaar hoe het is om met je eigen lichaam kennis te maken!

aarzel niet om meer info te vragen per mail of telefoon ( 0468 / 25.61.41 )
reservaties@yoni-healing-massages.com

ook kan u perfect een combinatie nemen met een healing of anti-stress lichaamsmassage is perfect mogelijk.
het is de keuze van de cliënt die steeds zal worden vervuld door de masseur.
massages gebeuren steeds opgebouwd zorgvuldig en met gevoel en zullen nooit zomaar een handeling zijn, dit maakt de massage nog veel intenser.
u kan via de we uw afspraak online boeken of u kan dit per mail, ook kan u verzoeken om per telefoon te worden gecontacteerd.
ook stellen wij privacy voorop en geven nooit uw gegevens door aan derden.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 30545 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!